ADANA / ÇUKUROVA - Adana Anadolu Lisesi

Kas

ALA Oryantring Cumhuriyet Kızları, üniversitede yapılan 29 Ekim Cumhuriyet yarışlarında ilk 3’e imza attı. 1. Elif Yağmur KONUKÇU-9/A, 2. Elif Dila KASAP-10/C ve 3. Elanaz TABAKÇIOĞLU-10/D Tebrikediyoruz

Kas

"Atatürk ve Cumhuriyet" konulu kompozisyon yarışmasında il üçüncüsü olan olan öğrencimiz Meltem DURMUŞOĞLU ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTIR.

OKULUMZDA YAPILACAK CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

May

Adanalı Öğretmen ve Öğrenciler Erasmus Programı Kapsamında Polonya’da Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Ettiler

Nis

Üniversite tanıtım etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri İstanbul'da üniversiteleri ziyaret ediyor.

Nis

25 Nisan tarihlerinde Kastomu'da yapılan okullar arası Oryantiring Türkiye finallerinde öğrencimiz 3. olmuştur.

Nis

Okulumuzun satranç takımı öğrencileri 8-9 Nisan tarihlerinde düzenlenen santranç turnuvasında Genç Kızlarda 1. Erkeklerde 2. olmuşlardır.

Nis

Öğrencilerimiz Burdur'da yapılan 2022-2023 oryantiring bölge şampiyonasında bölge 2.si olarak Kastamonu'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Nis

2022-2023 Mersinde yapılan Türkiye Genç Kızlar Grup Müsabakalarında Tenis Kız Takımımız Manisa'da yapılacak olan  TÜRKİYE  ŞAMPİYONASINA  katılmaya hak kazanmıştır.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIĞI PROJE İLE TÜBİTAK 2204-A PROJE YARIŞMASINDA FİNALE KALMIŞTIR.

Mrt

2022-2023 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Genç Kız ve Genç Erkek İl Tenis  Turnuvasında Okulumuz Tenis Kız Takımı  Adana Şampiyonu, Okulumuz  Tenis Erkek Takımı  Adana 4.sü olmuştur.

Tenis Kız Takımı Mersin’de yapılacak Türkiye Grup müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır.

Ock

5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu Gençler Oryantring Yarışlarında okulumuz 9. Sınıf öğrencilerinden Ela Naz Tabakcioglu 1. Elif Dila Kasap 2. olmuştur.

Ara

Öğrencimiz Murat ŞİBLİ 17 yaş santranç genel kategoride il 2.si olmuştur.

9.Sınıf öğrencimiz Deniz LATİFACI 15 yaş santranç genel kategoride il 3.sü olmuştur.

Ara

Ala Kariyer ve Tanıtım Kulübünün 2022-2023 eğtim öğretim yılı etkinlikleri kapsamında M. Emre OKUDUCU ve Bengisu ŞİRE 3 Aralık 2022 tarihinde saat 21.00'da online düzenlenen etkinliğe katıldı.